avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

Buna ziua,
Sunt divortata, am un copil si inca nu am primit pensie alimentara.
As vrea sa stiu, in urma hotatarii de divort, se face poprire pe salariu, sau cum se procedeaza avand in vedere ca din luna octombrie 2010 nu am primit nici un ban. Care este procedura pentru banii care trebuie sa-i dea retroactiv?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:57, 28 Iunie 2011
Cerere la Judecatorie prin care solicitati instantei sa dispuna infiintarea popririi asupra veniturilor debitorului
Margeti la Judecatoria si investiti hotararea cu formula executorie. Dupa ce obtineti titlul executoriu va puteti adresa unui executor judecatoresc.
Dupa ce investiti sentinta judecatoreasca cu formula definitiva si irevocabila,adresati-va executorului judecatoresc cu cerere de executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri tutzax@yahoo.com tutzax@yahoo.com buna ziua, am castigat un proces in instanta si am facut demersuri pentru a recupera cheltuielile de judecata, a trecut termenul in care trebiua sa ... (vezi toată discuția)
Poprirea gheyakob gheyakob Când o hotărâre judecătorească este executorie potrivit legii? (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie a deciziei cu mentiunea irevocabila OlDumitra OlDumitra In urma unei sentinte irevocabile de la Curtea de Apel, am obtinut din partea Tribunalului Bucuresti legalizarea si investirea cu formula executorie a Deciziei ... (vezi toată discuția)