avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte neales !
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte neales !

Buna ziua.
Unui presedinte al asociatiei de proprietari care nu a fost ales niciodata,lucru atestat si de catre Primarie,care foloseste stampila ilegal,angajază contracte si lucrari si incaseaza salariul fara sa-l fi abrobat cineva,cum poate fi oprit?
Ne putem adresa unei instante?
Politia nu a facut nimic concret in peste 30 de zile de la sesizare.
Nu exista com.executiv,nu exista cenzori,doar un presedinte neales,care a preluat asociatia,print-un pr.verbal,in anul 2007.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:20, 8 Decembrie 2011
Buna ziua.
[ link extern ]
Aici am publicat dovada faptului ca asociatia este condusa de catre impostori,cu complicitatea primariei. Ilegalitatile sun confirmate de catre un al doilea pr.verbal,din 04.2011 si de catre o amenda (cel putin verbala !) aplicata de primarie.
O zi buna !
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
IonPopescu-B, utilizator
Cum?
Cheltuielile vin ca un tot. Sunt incluse gunoiul,apa,salarii,cheltuieli admin.
O zi buna !
Interventie moderator
Am inchis acest topic deoarece ati mai deschis un alt topic cu acelasi subiect. Continuati discutia acolo!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este președinte ? IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. După mai multe încercări,am reusit să aflu că președintele asociației de proprietari nu este ales legal.Pentru că mi-a fost ... (vezi toată discuția)
convocare ad.generala tomasso tomasso Presedintele asociatiei a demisionat si niciunul dintre membri com. ex. nu a dorit preluarea functiei de vicepresedinte deci stampila nu a fost predata.In ... (vezi toată discuția)
Conducerea asociatiei este ilegala ! IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. În mai 2010,la ad.generală,cenzorul a arătat că președintele deturnase 8.000 de lei din banii pentru plata utilităților. Au urmat ... (vezi toată discuția)