avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de folosinta limitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de folosinta limitat

Prin aplicarea Legii 18 /1991 am intrat in posesia unui teren mostenire pe sub care trece un apeduct ,construit in perioada comunista ,dar care la inscrierea in C.A.P nu erea .Terenul este strabatut pe toata lungimea de 2 apeducte pe 400 ml .
Ce pot sa fac pentru ca pe acel teren sa-l folosesc cum vreau sau macar sa optin o despagubire de la Apa Nova cea care a delimitat terenul ca fiind zona de protectie sanitara
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:29, 29 Iunie 2011
Va adresati cu o cerere societatii care are in proprietate apeductul pentru a va despagubi fie cu o suma globala fie periodic In caz de refuz va adresati instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de utilitate publica apa nova nespecificat in cadastru dorinm dorinm Buna ziua Am cumparat un teren liber de sarcini conform extrasului de carte funciara ulterior am constatat ca pe el trece o conducta de apa potabila (Apa ... (vezi toată discuția)
Aviz pud apa nova Robert101 Robert101 Buna ziua, rog ajutor in urmatoarea problema: Acum doi ani am obtinut de la Apa Nova un Aviz PUD pentru un teren in Bucuresti (afectat partial de un ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan si extravilan traversat de o conducta de transport gaze gm_mg gm_mg Suntem doua persoane pensionare, care in anul 2006 am fost puse in posesia unui teren in suprafata de 3520 mp, din care 1796 mp intravilan si 1724 mp ... (vezi toată discuția)