as avea si eu o nelamurire,eu am lucrat 8 luni de zile la o firma,am fost mutata pe un post la care eu nu faceam fata de una singura,iar patroana ma pus sa imi fac lichidarea la zi,zis si facut...eu in aceste 8 luni din cate stiu eu aveam dreptul la 8 zile de concediu...pe care eu nu mi le-am loat..acele 8 zile nu trebuiau platite?:((...eu am incheiat munca in data de 16.06.2011..deabea astazi mi-a venit decizia de lichidare
va multumesc anticipat astept un raspuns
In cele 8 luni lucrate aveati dreptul la 14 zile de concediul (concediul anual fiind de 21 zile). Daca nu le-ati efectuat, in momentul plecarii acestea trebuia platite de catre angajator
Solicitati in scris angajatorului sa va plateasca concediul neefectuat. Daca raspunsul nu soseste intr-o perioada fixata de dv. sau este negativ va adresati instantei de judecata. Fiind litigiu de munca este scutit de taxa pe timbru.
Vreau un sfat ,va rog!
dorali
astazi ,am fost informati de la serviciu ca toti suntem in preaviz de la data de 2 noiembrie, fara ca noi sa fi semnat ceva...ni sau dat salariile, si patroana ... (vezi toată discuția)
Lichidare
anda_bebeko
Buna ziua,
Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)