avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

as avea si eu o nelamurire,eu am lucrat 8 luni de zile la o firma,am fost mutata pe un post la care eu nu faceam fata de una singura,iar patroana ma pus sa imi fac lichidarea la zi,zis si facut...eu in aceste 8 luni din cate stiu eu aveam dreptul la 8 zile de concediu...pe care eu nu mi le-am loat..acele 8 zile nu trebuiau platite?:((...eu am incheiat munca in data de 16.06.2011..deabea astazi mi-a venit decizia de lichidare
va multumesc anticipat astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 30 Iunie 2011
In cele 8 luni lucrate aveati dreptul la 14 zile de concediul (concediul anual fiind de 21 zile). Daca nu le-ati efectuat, in momentul plecarii acestea trebuia platite de catre angajator
si eu in acest caz ce pot face?precizez ca am plecat de la firma cu art.55 lit.b
cred ca cel mai bine ar fi sa consultati un avocat pentru aceasta problema.
Solicitati in scris angajatorului sa va plateasca concediul neefectuat. Daca raspunsul nu soseste intr-o perioada fixata de dv. sau este negativ va adresati instantei de judecata. Fiind litigiu de munca este scutit de taxa pe timbru.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat nelyma nelyma buna , am lucrat intr-o firma din data de 1 .09 .2011 pana in data de 20 .07. .2012,de unde am fost ,,concediata '', spun asta ca de fapt eu nu am scris nici ... (vezi toată discuția)
Vreau un sfat ,va rog! dorali dorali astazi ,am fost informati de la serviciu ca toti suntem in preaviz de la data de 2 noiembrie, fara ca noi sa fi semnat ceva...ni sau dat salariile, si patroana ... (vezi toată discuția)
Lichidare anda_bebeko anda_bebeko Buna ziua, Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)