as avea si eu o nelamurire,eu am lucrat 8 luni de zile la o firma,am fost mutata pe un post la care eu nu faceam fata de una singura,iar patroana ma pus sa imi fac lichidarea la zi,zis si facut...eu in aceste 8 luni din cate stiu eu aveam dreptul la 8 zile de concediu...pe care eu nu mi le-am loat..acele 8 zile nu trebuiau platite?:((...eu am incheiat munca in data de 16.06.2011..deabea astazi mi-a venit decizia de lichidare
va multumesc anticipat astept un raspuns
nu am primit nici o fisa de lichidare...am primit doar decizia de lichidare si o adeverinta cu lunile in care am lucrat la ei,care s-a dovedit a fi o copie si nu originalul si doar luna a 11 trecuta pe ea..adik luna in care m-am angajat la ei....restul lunilor pana in luna 06 nu sunt trecute
Lichidare
anda_bebeko
Buna ziua,
Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)
Vreau un sfat ,va rog!
dorali
astazi ,am fost informati de la serviciu ca toti suntem in preaviz de la data de 2 noiembrie, fara ca noi sa fi semnat ceva...ni sau dat salariile, si patroana ... (vezi toată discuția)