avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Posibil sau nu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Posibil sau nu?

Buna ziua. Studiind art 196 din L.31/1990 am observat ca este legal ca in cadrul unui S.R.L. asociatul unic care este si unicul administrator poate sa incheeie un contract de munca intre firma si el.
Intrebarea mea este cine va semna pentru angajator contractul individual de munca daca nu sunt angajati? Contabila? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 19:24, 29 Iunie 2011
Buna ziua, el va semna in primul rand la angajator si tot el ca persoana fizica la angajat
Va semna persoana desemnata sa semneze contractele de munca. Poate sa fie oricare angajat al societatii, sau administratorul adica d-voastra.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2011
kappauser, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca pana la urma urmelor, cu toate modificarile Legii31/1990 este posibil ca asociatul unic/administratorul sa fie salariat ... (vezi toată discuția)
Actionar unic ??? gabi23_69 gabi23_69 buna ziua. doresc sa infiintez un srl care va fi administrat de mine, stiu ca daca sunt actionar unic nu pot fi si angajat al firmei. care este procentul minim ... (vezi toată discuția)
Asociat unic, administrator si salariat valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Intrebarea mea este daca asociatul unic care este si administrator poate fi si salariat in cadrul acestui SRL. Multumesc. O zi buna! (vezi toată discuția)