am facut o firma la sediul avocatului,actele au fost gata pe 23 mai, iar la inreg.pt.tva (necesara pt.import intracom.)nu am mai putut sa o inregistrez.De atunci am cautat solutii ieftine.Ce am in vedere e inchirierea unei garsoniere,sa ma vada garda acolo si gata,dar voi obtine acceptul garzii in asemenea conditii,macar un punct din punctaj sa iau,ca la restul am 50 de puncte.N-as mai vrea sa dau banii pe o garsoniera si sa nu patesc ca la avocat,sa dau banii degeaba.oricum la anul sper sa iau si un depozit,daca merge afacerea.Va rog un sfat.
am facut un comodat acasa-cu acordul greu al socrilor- pe termen nelimitat direct pe sediu social modificand astfel si statutul.In caz ca mai vrea cineva sa stie ,la adm. fin. au trebuit actele;copie CI administrator,copie act spatiu,copie contr.comodat,cerere completata la birou pe loc,copie act constitutiv societate cu caenurile pe sediul vechi de la avocat si timbru fiscal de 4 lei.termen 3 zile lucratoare ptr. avizare.
mutare sediu din sector 3 in sector 2 a fost un cosmar a durat doua-trei luni cert e ca actele au fost gata in 22 octombrie deci la 5 luni de cand am deschis demersurile pt. firma.Intre timp am papat si banii de marfa asa ca astept si vremuri mai bune...Sa mai faci afaceri in Romania...