avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ordinul 1984-comodat 1 an?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ordinul 1984-comodat 1 an?

am facut o firma la sediul avocatului,actele au fost gata pe 23 mai, iar la inreg.pt.tva (necesara pt.import intracom.)nu am mai putut sa o inregistrez.De atunci am cautat solutii ieftine.Ce am in vedere e inchirierea unei garsoniere,sa ma vada garda acolo si gata,dar voi obtine acceptul garzii in asemenea conditii,macar un punct din punctaj sa iau,ca la restul am 50 de puncte.N-as mai vrea sa dau banii pe o garsoniera si sa nu patesc ca la avocat,sa dau banii degeaba.oricum la anul sper sa iau si un depozit,daca merge afacerea.Va rog un sfat.
Cel mai recent răspuns: bujor14 , utilizator 12:15, 3 Decembrie 2011
am facut un comodat acasa-cu acordul greu al socrilor- pe termen nelimitat direct pe sediu social modificand astfel si statutul.In caz ca mai vrea cineva sa stie ,la adm. fin. au trebuit actele;copie CI administrator,copie act spatiu,copie contr.comodat,cerere completata la birou pe loc,copie act constitutiv societate cu caenurile pe sediul vechi de la avocat si timbru fiscal de 4 lei.termen 3 zile lucratoare ptr. avizare.
mutare sediu din sector 3 in sector 2 a fost un cosmar a durat doua-trei luni cert e ca actele au fost gata in 22 octombrie deci la 5 luni de cand am deschis demersurile pt. firma.Intre timp am papat si banii de marfa asa ca astept si vremuri mai bune...Sa mai faci afaceri in Romania...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru - coduri caen qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua, Doresc sa deschid un punct de lucru si am cateva nelamuriri: - am gasit toate actele necesare pe onrc dar pe un alt forum am citit ca pe langa ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)
Contract de sediu social pierdut ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Am o mica problema, vreau sa deschid un cont la banca si mi se cere contractul de comodat pentru sediu doar ca societatea este destul de veche (din ... (vezi toată discuția)