avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare nume II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare nume II

Buna ziua,
Mi-am infiintat II Popescu Madalina in 2009.In 2010 m-am maritat si nu mai numesc POPESCU ci IONESCU Madalina.Trebuie sa anunt undeva acest lucru ,sa merg la registru comertului sau in alta parte? Intre timp mi-am schimbat si adresa dintr-un oras in alt oras.Cum pot sa raman cu II pe orasul in care m-am stabilit,se poate transfera...sau ceva de genuu ? Trebuie sa o inchid pe asta si sa deschid alta?
O zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:59, 29 Iunie 2011
Puteti sa mutati sediul in orasul in care locuiti acum si sa schimbati denumirea intreprinderii individuale. La fel de bine puteti si sa radiati ii si sa va infiintati alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Schimbare pct. de lucru pfa danabucur danabucur Buna ziua. Sunt cosmetician PFA. Unde ar trebui sa ma adresez in cazul in care doresc sa-mi mut punctul de lucru (in acelasi oras)? Si ce cheltuieli presupune ... (vezi toată discuția)
Pfa radiata fara notificare de la orc OvidiuM OvidiuM Buna, M-am trezit cu o recomandata de la finante, prin care eram chemat sa-mi reglementez situatia, deoarece ORC'ul mi-a radiat PFA'ul :) In urma ... (vezi toată discuția)