avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despre asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despre asociatie

LOCUIESC la etajul 4 si ASOCIATIA ma obliga sa platesc ptr acoperisul blocului ca mia zis ca cei care locuiesc platesc numai ei ca cei lalti nu,este o lege care ii obliga pe cei de la etajul 4 sa plateasca numai ei reparatiile acoperisului care este legea.CU-I ma adresez sa ii arat legea in fata asociatiei.
Cel mai recent răspuns: ContSters13909 , utilizator 20:36, 29 Iunie 2011
Terasa este proprietate comuna. Se repara prin asociatia de proprietari, ca orice parte din proprietatea comuna si trebuie sa participe TOTI proprietarii la reparatie in functie de cota parte indiviza, adica in functie de suprafata apartamentului.

Legile care reglementeaza acest aspect sunt 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari si HG 1588/2007 cu Normele de aplicare a legii.
aveti cumva o intelegere cu asociatia sa folositi (sau sa acesati ) numai dvstra terasa ? sau aveti vreo antena proprie ? . daca da atunci este de inteles solicitarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent cota-parte indiviza dady_2122 dady_2122 LOCUIESC LA ULTIMUL ETAJ AL UNUI BLOC SI AM PROBLEME CU INFILTRATIILE DE APA DE PE ACOPERIS. CU CE COTA PARTE AR TREBUI SA PARTICIPE CEI DE PE PALIERUL MEU LA ... (vezi toată discuția)
Stau la et 4 si nu imi ploua in casa! mimozi mimozi buna ziua! stau la etajul 4 din 4 al unui bloc...vecina de linga mine se tot plinge ca ei ii ploua in casa si sa suportam cu totii cheltuielile reparatiei si ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii totovajda totovajda A-si dori o explicatie in limita legii, platesc lunar fondul de reparatii 10 ron ,s-a reparat acoperisul de terasa cu tabla zincata 5 m patrat , et.4.a costat ... (vezi toată discuția)