avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... orele de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

orele de noapte

stiu ca acum conform noului cod al muncii ,cei care lucreaza cel putin 30%din orele lor de munca se aplica sporul de 25%..Noua nu vor sa ne dea acel spor,desi lucrez la stat intr-un spital de urgenta din Bucuresti.Am inteles ca pontajul este facut cu 8 ore ,desi noi lucram 12 cu 24.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:55, 30 Iunie 2011
Ar trebui sa va adresati ITM-ului pentru a-l obliga pe angajator sa va acorde sporul de noapte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru de noapte - documente si pontaje ? extraterestru extraterestru Lucrez de curind intr-o firma de prelucrare a cauciucului, si ma ocup pe linga problemele economice si de problemele de personal.Ma intereseaza sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare poate fi facultativa in cazul anumitor societati? serban19 serban19 Buna ziua , As dori sa aflu parera unui cunoscator despre codul muncii. Am un contract de munca pe perioada nederminata in care este specificat clar ca ... (vezi toată discuția)
De ce nu este trecut in contractul de munca faptul ca se lucreaza ture de 12 ore, inclusiv ture de noapte? Kissakissa Kissakissa Buna ziua , Ma poate lamurii cineva cum este posibil, ca un angajat al unui spital de urgenta renumit din Bucuresti, sa lucreze in ture de 12 ore, inclusiv ... (vezi toată discuția)