avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dublura Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dublura Revisal

Stie cineva ce formular se depune la ITM pentru stergerea unei persoane sau contract de munca din Revisal???:):):)
Multumesc, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 30 Iunie 2011
Persoana angajata nu se sterge din revisal ci se da incetarea activitatii cu data cand a incetat.
Nu cred ca este un formular special.Daca doriti sa imi spuneti mai exact ce anume a-ti gresit poate imi dau seama ce doriti.Un ctr. de munca nu se poate sterge pur si simplu o data ce a fost trecut in revisal.
Trimiteti problema dvs la adresa Suport.Registru@teamnet.ro
MIRELAIONICA a scris:

Stie cineva ce formular se depune la ITM pentru stergerea unei persoane sau contract de munca din Revisal???:):):)
Multumesc, o zi buna.

Se depune o adresa prin care se solicita stergerea din REVISAL a contractelor de munca dublate. Se va mentiona numele, prenumele si CNP-ul persoanelor ai caror c.i.m. sunt dublate ....

P.S.
exista si posibilitatea de a se sterge o inregistrare efectuata in REVISAL de catre cel care il completeaza ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu In contactez in legatura cu revisalul online... Am trimis revisalul cu o zi inaintea inceperii activitatii unui salariat sa zicem pe 29 si pe 30 urma sa ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare contract ang10 ang10 Buna ziua, Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se ... (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)