Buna ziua,am si eu ceva nelamuriri in legatura cu un posibil divort.Suntem impreuna de 2 ani si casatoriti de un an,avem o fetita de 11 luni si locuim in apartamentul donat de mama lui.As vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu vreau sa plec cu fetita din casa cat am dreptul sa mai stau dat fiind ca ne certam destul de des in ultima vreme.Eu am avut o casa si am cedat-o fostului sot deoarece imi era bine pe atunci cu actualul,cel dintai platindu-mi o sulta.Deci practic eu sunt cumva pe dinafara,intr-o situatie destul de grea.Va rog sfatuiti-ma.
Dat fiind ca domiciliul copilului este acolo si are 11 luni nu poate sa va dea afara acum. Fiind donatie, apartamentul ii apartine ca bun propriu, deci dvs. nu aveti nici un drept. Asta nu va fereste de certuri...Nu ati spus daca doreste sa divorteze si vrea sa-i fie incredintat copilul...
Nu este neaparat de acord dar nu vad iesire si in nici un caz nu vreau apartamentul ,insa ma gandeam k pot obtine ordin de resstrictie pt el pana la finalizarea divortului sau cava de genul.Mai avem putin si ne batem...Normal ca ar vre copilul dar nu m-am gandit o secunda sa ii il las la el.Legal nu are nici un venit pe numele lui eu insa am o firma care functioneaza din 2004,plus indemnizatia.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Acte de donatie
sandra 2010
Parintii sotului meu urmeaza sa ii faca act de donatie pe apartament,deoarece costurile sunt mai mici.Daca nu ma trec si pe mine pe actul de donatie,in caz de ... (vezi toată discuția)
Divort
Chilly05
Buna ziua,
Sotul meu doreste sa divorteze pe motiv ca s a saturat de discutiile dintre mine si mama lui !
Avem impreuna o fetita de 7 luni,eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Divort
susumihaela
buna ziua
ma numesc mihaela rada sunt casatorita de 10 ani, iar sotul meu vrea sa divortam(fara a avea un motiv bine intemeiat)dar datorita numeroaselor ... (vezi toată discuția)