ma numesc mihaela rada sunt casatorita de 10 ani, iar sotul meu vrea sa divortam(fara a avea un motiv bine intemeiat)dar datorita numeroaselor jicniri si certuri am fost de acord sa depuna cererea sau actiunea pentru instanta cu motivul ,,de comun acord divortul,,.O alta este problema-avem o fetita de trei ani iar eu vreau ca fetita sa locuiasca cu mine, iar dupa divort sa se vada cu tatal ei in urma unui program bine stabilit.Va rog sa-mi spune-ti cum ar fii mai bine de stabilit acest program.
am inteles de la sotul meu care zice ca a vorbit cu un avocat ca noul cod civil prevede in cazul copiilor custodia comuna iar asta ar insemna ca 40 %din timpul copilului sa-l petreaca cu el.este adevarat?trebuie sa accept asa ceva ?
Ar trebui sa vorbiti si dvs. cu un avocat.
Orice este posibil conform noului cod insa depinde de foarte multe lucruri pentru a se intampla intr-un fel sau in altul.
Poate fi simplu sau complicat.
Dvs. ati fi de acord cu ceea ce vrea sotul?
nu.pentru ca el ar vrea acest lucru numai pentru a o atrage pe fata de partea lui.as putea sa fiu de acord ca si program de vizitare cu doua weekendpe luna dar nu as fii de acord cu o luna de a sta la el in vacanta de vara si nici prin rotatie cu vacanta de craciun si de paste.ce ma sfatuti in acest caz este corect?
Cu vacantele cred ca va iesi ca el prin rotatie...
Vorbiti cu avocatul dvs.
Eu nu va pot sfatui pe forum.
Alte discuții în legătură
Custodie comuna copil
anca28
Mama ecuadorianca stabilita acum in Spania-are carte verde, fetita de 7ani este cu ea de cateva luni.Fetita este cetatean roman ca si tatal.Casatoria celor 2 ... (vezi toată discuția)