Sotul meu doreste sa divorteze pe motiv ca s a saturat de discutiile dintre mine si mama lui !
Avem impreuna o fetita de 7 luni,eu sunt in concediu de crestere copil !
A si vrea sa ma mut cu fetita in apartamentul parintilor mei,este acesta un impediment in a mi fi incredintat copilul ?
Certurile sunt destul de dese,din pacate nu putem ajunge la un numitor comun iar replica soțului a fost ca mama lui este Dumnezeu !
Avand in vedere ca intre noi nu mai exista comunicare,discutam strict despre copil,nu a si vrea sa mai continuăm casnicia si totul sa se raporteze la soacra mea !
Dacă condițiile la părinți sunt bune pt creșterea și educarea copilului nu este o prolemă că vă mutați la ei. Dacă sunteți o mamă bună, șansele să vă ia copilul sunt mici, mai ales având în vedere vârsta acestuia.
Custodie bebe 1 anisor
Hade
Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator: vreau sa divortez, dar am o fetita de un anisor si problema este ca de cand ne-am casatorit, din 2005 eu nu am ... (vezi toată discuția)
Despre divort
cimpan elena
sint casatorita si sotul e plecat an germania la munca ar putea el baga divortul de acolo tinind cont ca toate actele sant la mine si avem si un copil ... (vezi toată discuția)