avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,

Sotul meu doreste sa divorteze pe motiv ca s a saturat de discutiile dintre mine si mama lui !

Avem impreuna o fetita de 7 luni,eu sunt in concediu de crestere copil !

A si vrea sa ma mut cu fetita in apartamentul parintilor mei,este acesta un impediment in a mi fi incredintat copilul ?

Certurile sunt destul de dese,din pacate nu putem ajunge la un numitor comun iar replica soțului a fost ca mama lui este Dumnezeu !

Avand in vedere ca intre noi nu mai exista comunicare,discutam strict despre copil,nu a si vrea sa mai continuăm casnicia si totul sa se raporteze la soacra mea !

Exista sanse sa imi ia copilul ?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:39, 18 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă condițiile la părinți sunt bune pt creșterea și educarea copilului nu este o prolemă că vă mutați la ei. Dacă sunteți o mamă bună, șansele să vă ia copilul sunt mici, mai ales având în vedere vârsta acestuia.

Succes,
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie bebe 1 anisor Hade Hade Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator: vreau sa divortez, dar am o fetita de un anisor si problema este ca de cand ne-am casatorit, din 2005 eu nu am ... (vezi toată discuția)
Divort complicat ramonamadalin ramonamadalin buna ziua.Sunt impreuna cu sotu meu de 8 ani,casatorita de 5 ani si avem un copil de 4 ani.Relatia noastra nu a fost un trai bun niciodata,dar cand nu mai ... (vezi toată discuția)
Despre divort cimpan elena cimpan elena sint casatorita si sotul e plecat an germania la munca ar putea el baga divortul de acolo tinind cont ca toate actele sant la mine si avem si un copil ... (vezi toată discuția)