avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce acte imi trebuiesc la tribunal pt a obtine tutela?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce acte imi trebuiesc la tribunal pt a obtine tutela?

eu locuiesc in italia si fetita mea a luato fostul concubin.acum am avocat ce ma reprezinta in tribunal,as dori sa imi spuneti si mie ce acte imi trebuiesc sa depuna la tribunal.
Cel mai recent răspuns: elenazahiu , utilizator 18:38, 5 Iulie 2011
elenazahiu a scris:

eu locuiesc in italia si fetita mea a luato fostul concubin.acum am avocat ce ma reprezinta in tribunal,as dori sa imi spuneti si mie ce acte imi trebuiesc sa depuna la tribunal.

Daca aveti avocat,dansul nu stie ce acte sunt necesare la dosarul cauzei? ;)
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
luiza2008, utilizator
sigur dar vroiam sa stiu si eu mai multe pt ca el nu imi da prea multe detalii.imi spune ca a dat drumul la tot,dar dupa 2 luni spune ca ii trebuie una si alta care dupa mine cred ca acestea trebuiau depuse la dosar deja

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau fata inapoi feliciaiva feliciaiva Ma numesc felicia am 23 ani si sunt in italia .Am o fetita de 6 anisori care este in romania .Ea sta acum la soacra mea si as vrea sa-mi iau fetita inapoi .ce ... (vezi toată discuția)
Dispune un procuror inceperea urmaririi penale, daca mama nu si-a putut obliga copilul sa mearga la tata? gabitamaria gabitamaria Buna seara, in urma unei sentinte judecatoresti, mi-a fost incredintata fetita provizoriu pana la finalizarea procesului pe fond, pe vacanta de vara.Cum ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)