avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Valabilitate Certificat constatator pentru punctul de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Valabilitate Certificat constatator pentru punctul de lucru

Buna ziua
Pentru punctul de lucru am certificat constatator ,dar ulterior am vrut sa mai adaug un cod CAEN .Cei de la ONRC mi-au oprit vechiul certificat constatator pentru eliberarea celui cu cod caen nou, si miau spus sa am grija ca in octombrie imi expira certificatul si ca trebuie sa vin sa-l prelungesc.
Deci intrebarea mea este : ce valabilitate are certificatul constatator pentru punctul de lucru?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: roxxxxx , utilizator 13:29, 30 Iunie 2011
cred ca se refereau la valabilitatea contractului in baza caruia s-a obtinut posesia spatiului in care functioneaza punctul de lucru! parerea mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cod caen secundar Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca atunci cand am adaugat un cod caen secundar la obiectul activitate si a inceput sa functioneze firma in baza lui, din ... (vezi toată discuția)
Imi expiră în curând contractul de închiriere la un spațiu comercial? paultrefu paultrefu Bună ziua! Ce pași trebuie să urmez eu și proprietarul spațiului dacă îmi expiră în curând contractul de închiriere la un spațiu comercial? Doresc ... (vezi toată discuția)
Anexa certificat de inregistrare ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Mai sunt valabile Anexele la Certificatul de inregistrare pentru punctele de lucru? Pana acum cativa ani se eliberau astfel de anexe in care ... (vezi toată discuția)