avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Competenta contestatie licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Competenta contestatie licitatie

Buna ziua!
O contestatie impotriva unei licitatii, care in prima instanta a fost contestata la CNSC, prin care s-a respins, pate fi introdusa pe calea dreptului comun la Tribunal sau Curte de Apel?
OUG 76 pe 2010 art. II al. 2 stipuleaza ca instanta competenta CNSC sau Tribunal.
Unde ar trebui sa introduc contestatia?
Revin cu o noua nelamurire: este posibil ca sa detin o licenta de exploatare a unei zone administrata de o autoritate publica nationala si aceasta autoritate sa demareze o procedura de licitatie prin care doreste sa inchirieze acea zona? Adica pe aceeasi zona eu am licenta de exploatare iar alta societate inchirieerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? carmengy carmengy Ce pot face in urmatoarea situatie? Am contestat un proces de evaluare pentru ca oferta mea a fost declarata neconforma in mod nejustificat. Dupa ce CNSC a ... (vezi toată discuția)
Contestarea rezultatului achizitiei directe ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Achizitia directa, nefiind o procedura expres reglementata de OUG 34/2006, unde poate fi contestata? Mai are CNSC-ul competenta? Se depune ... (vezi toată discuția)