avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Penalizare din salar?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Penalizare din salar?

Se poate primi penalizare din salar fara avertisment?Am vazut o decizie de instiintare pe numele ca o sa fiu penalizata 5 % din salar (cica nu am facut ceva...., dar nu mi s-a spus sa fac acel lucru si nici nu pot demonstra)
Cel mai recent răspuns: Daniel Ianasi , utilizator 08:16, 30 Septembrie 2010
Buna ziua dl. Tudor Valeriu, vreau sa va intreb si eu ceva daca nu va deranjez, lucrez intr-o fabrica de constructii metalice, avem o hala mare si cateva locuri de fumat. Eu sunt responsabil cu protectia muncii si vad ca pe zi ce trece lucratorii nu fumeaza in locurile stabilite. Dupa mai multe sedinte tinute cu conducerea si cu lucratorii inca nu am reusit sa-i determin sa fumeze civilizat. Intrebarea mea este cum as putea sa-i penalizez, sa-i avertizez sau sa-i sperii cumva legal pentru a-i determina sa se comporte civilizat. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
Daniel Ianasi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere necompletare condica de prezenta andreipops andreipops Pot fi concediat pentru ca nu am semnat in condica de prezenta de cand sunt in firma? Nu mi.a spus nimeni ca e obligatoriu. Si pot sa nu primesc salariu ... (vezi toată discuția)
Probleme serioase cu angajatorul Catalin P Catalin P Va salut, Ma numesc Catalin si sunt angajat la o firma tot din Ploiesti. Vreau sa va prezint mai multe abateri, si sa ma sfatuiti cum sa procedez. Iata ... (vezi toată discuția)
Abuz la lucul de munca carmenn1978 carmenn1978 Buna ziua ! In urma cu cateva zile am primit la firma unde lucrez o notificare precum sunt chemat la sediu pentru abteri la locul de munca. Nestiind despre ce ... (vezi toată discuția)