avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de odihna pentru perioada de CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de odihna pentru perioada de CCC?

BUNA ZIUA.Am o mare problema.Termin cei 2 ani de ingrijire copil si am vorbit cu mai multe persoane care mi-au spus ca bugetarilor li se mai acorda un concediu de odihna pentru aceasta perioada.Este posibil asa ceva? cAZUL MEU ESTE URMATORUL: Am 25 zile CO pe care le-am efectuat pina pe 23 iunie 2009 cind am nascut, acum ca m-am intors la munca pe 23 iunie la cite zile de CO mai am dreptul pina la sfirsitul anului?:(
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 17:32, 30 Iunie 2011
25 zile:12 luni = 2,08 zile cuvenite pentru o luna lucrata
6 luni ramase pana la sfarsitul anului x 2,08 zile =12,48, daca lucrati din 23 iunie poate o sa va rotunjeasca la 13 zile pe acest an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la c.o.in ce situatii?? 4354 4354 Buna seara!va rog mult sa ma lamuriti daca se poate cit de urgent intr-o situatie: -am fost in ccc pina in 20 iunie cind miam inceput munca,am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna tomaioanviorel tomaioanviorel Buna ziua ,am lucrat la o unitate comerciala dinn data de03-03-2016 pina inn data de 17-10-2016 data la care am inaintat demisia la zi.As ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie concediu odihna acordat in plus la lichidare daniela85 daniela85 Am o nelamurire si sper sa ma ajutati....Am un angajat care are dreptul pe un an de zile de 25 zile concediu odihna....in luna febr.2010 angajatul a ... (vezi toată discuția)