avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu un vecin.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu un vecin.

Buna ziua.
Locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, pe o parte sunt la nivelul 4 2 apartamente iar pe cealalta parte la nivelul 4 este podul acoperit cu tigla.
In pod pe partea mea ( deasupra apartamentului meu) sunt construite 2 boxe ( una apartine mie iar una apartine unui alt vecin )
Eu vreau sa schimb acoperisul deoarece este degradat si sa pun tabla in loc de tigla si i-a propus vecinului care are boxa construita acolo sa puna si el bani pentru tabla cat are el boxa construita. ( mentionez ca parintii mei nu mai discuta cu aceasta persoana ) daca doreste sa isi depoziteze in continuare ceva in boxa.
In momentul cand am incercat sa vb cu el dupa ce l-am cautat 2 saptamani zilnic acasa si l-am sunat 1 data la 2 zile de 2 - 3 ori cand a raspuns mi-a spus ca pe el nu-l intereseaza ca eu schimb acoperisu si ca nu pune nici un ban pentru acest lucru si nici sa ma apropii de boxa lui.
eu am discutat la asociatie despre acest aspect dar in continuare aceasta persoana nu vrea sa le raspunda celor de la asociatie.
Daca se poate sa-mi spune-ti ce as putea sa fac in aceasta situatie.
VA MULTUMESC ANTICIPAT pentru DERANJUL DUMNEAVOASTRA.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 16:27, 30 Iunie 2011
Acoperisul este parte comuna a blocului. Asociatia de proprietari ar trebuii sa inceapa schimbarea acoperisului. Contributia repararii/renovarii partilor comune revine tuturor proprietarilor in functie de cota parte indiviza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îngrijire parte comuna sanda123 sanda123 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 2 nivele, cu acoperis de tigla, a carui pod este considerat uscator. Majoritatea locatarilor isi intind hainele acolo, dar ... (vezi toată discuția)
Masardare in podul unui bloc marianburcea marianburcea Buna ziua Locuiesc in Popesti stau la ultimul etaj ,adica 3 vreau sa masardez podul . Am discuta cu vecini sa reparam acoperisul si mi-au raspuns ca la ei ... (vezi toată discuția)
Costurile reparației acoperișului blocului Franknet Franknet Buna ziua.. Am o nedumerire in privinta asociatiei de locatari ..am un apartament la tara.. Am avut probleme cu acoperisul din cauza deteriorarii am ... (vezi toată discuția)