avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incadrare juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incadrare juridica

Care este incadrarea juridica si care este pedeapsa care se aplica urmatoarelor infractiuni? semnarea in fals a unor ordine de extragere numerar a unei sume de bani de catre un angajat al unei firme. Pe scurt, secretara preia de la administrator un bilen de extragere de numerar semnat de acesta (secretara avand dreptul de a scoate bani dar nu de a semna), rupe biletul, scrie altul cu alta suma, il semneaza pe administrator in fals, dupa care ridica banii. Aceasta repeta aceasta operatiune de multe ori, fraudand firma cu o suma importanta de bani.
Cel mai recent răspuns: ContSters213619 , utilizator 12:20, 2 Iulie 2011
E posibil sa fie concurs de infractiuni: fals sub semnatura privata si delapidare, dar incadrarea o va face organul judiciar.
S-a incadrat la fals si uz de fals si inselaciune. Ce pedeapsa primeste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)
Delapidare, furt fals si uz de fals ContSters213619 ContSters213619 In urma cercetarilor efectuate de organele competente, s-a inceput urmarirea penala a unei persoane care a falsificat bilete de scoatere de numerar din banca, ... (vezi toată discuția)
Va rog datimi un raspuns ghiula ghiula ce pot pati pentru uz de fals si anselaciune (vezi toată discuția)