avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... act aditional
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

act aditional

In 2009 am ocupat un post de asistent la o societate medicala,cand am semnat CIM pe o perioada determinata de 3 luni de proba .Dupa aceste 3 luni nu mi s-a mai dat nici un act aditional la semnat.Mentionez caci postul era liber deoarece persoana care ocupase postul isi daduse demisia.
In 2011 mi s-a prezentat un act aditional din 2009 pe perioada determinata de 21 de luni semnata cu semnatura falsa(adica nu o semnasem eu) care expira pe data de 31.03.2011.
Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 21:49, 30 Iunie 2011
cum sa procedati referitor la ce?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent !! contract individual de munca Marbrax Marbrax Am si eu o problema Am un contract de munca pe perioada determinata ( 4 luni ) inregistrat la ITM ( am un exemplar ), dupa terminarea contractului patronul ... (vezi toată discuția)
Incetare abuziva cim pe perioada determinata jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va supun atentiei urmatoarea situatie: verisoara mea s-a angajat pe perioada determinata pe un post al carui titular de drept era in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)