avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional cmi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional cmi

ce se intampla daca angajatorul falsifica semnatura angajatului(semneaza in locul angajatului fara acordul acestuia)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 1 Iulie 2011
se poate alege cu o plangere penala pt fals in inscrisuri
adamcristina a scris:

ce se intampla daca angajatorul falsifica semnatura angajatului(semneaza in locul angajatului fara acordul acestuia)?

In acest caz se poate angaja raspunderea penala a angajatorului ... prin urmare, angajatul poate sesiza Parchetul sau Politia pentru savarsirea concursului de infrcatiuni : fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca angajatorul mi-a falsificat semnatura si a scris demisia in locul meu? alexeea alexeea Angajatorul meu mi-a propus sa-mi dau eu demisia in urma unor probleme si prima data am fost de accord apoi m-am gandit mai bine si mi-am anuntat coordonatorul ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa alexopolis alexopolis Daca pe contractul de munca a semnat angajatorul in locul meu,ce repercursiuni poate avea?????????// (vezi toată discuția)