avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie

buna seara, as vrea sa stiu daca eu si sotul meu putem adopta un copil in conditiile in care nu avem locuinta proprietate personala? Stam cu parintii. multumesc.
Cel mai recent răspuns: myr20ella , utilizator 22:29, 30 Iunie 2011
Da, adoptia unui copil nu este conditionata de o locuinta proprietate a familiei adoptatoare.
În situaţia în care proprietari ai imobilului in care locuiti sunt parintii, acestia vor da o declaraţie notarială că sunt de acord ca dvs. si sotul dvs. să locuiti în imobilul acestora, împreună cu copilul pe care doriti să-l adoptati.
Aveti aici mai multe detalii:[ link extern ]
Laudabila decizia dvs.:vishenka:
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie copil 1-3 ani. claudiughebauer claudiughebauer Suntem casatoriti de 2 ani si nu am avut copii,va rugam sa ne indrumati cum putem sa adoptam un copil. Avem serviciu amandoi,suntem cetateni romani si avem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt măritată cu acte de 8 ani și am un copil de ... Daniela121986 Daniela121986 Bună ziua.Sunt măritată cu acte de 8 ani și am un copil de 8 ani și casa unde locuiesc împreună cu copilul și soțul de altfel e trecuta doar pe numele ... (vezi toată discuția)
Drepturi in casa comuna dupa divort Ionescu C. Ionescu C. Buna seara. Am divortat de fostul meu sot si cu copilul nostru ne-am mutat in chirie si el a rămas in casa noastră comuna. La 2 luni dupa divort s-a mutat ... (vezi toată discuția)