As dorii sa ajut un prieten care se confrunta cu o situatie delicata. Este divortat si are impreuna cu fosta sotie un copil. Custodia copilului o detine mama copilului, insa el a intentat proces impotriva ei pentru modificarea programului de vizita. Nu doreste decat sa-l vada 2 zile pe luna si in timpul vacantelor sa-l ia 2 saptamani la el acasa. Problema este ca a avut prima infatisare si din motive greu de inteles avocata angajata de el nu i-a raspuns la telefon, asa incat s-a prezentat singur la tribunal. Acolo a primit cateva hartii depuse de avocata fostei sotii cum ca este iresponsabil , ca nu are conditii bune acasa pentru a sta cu el copilul si acum el este afectat de aceste lucruri.
Rugamintea mea este sa imi spuneti daca aceste motive sunt suficiente sau sunt luate in considerare de judecator , nici unul dintre acestea nefiind adevarate. Mai mult doreste sa angajeze un alt avocat care sa contraatace cele declarate de fosta sotie.
Parerea mea este ca nu ar fi necesar, acelea sunt pur si simplu lucruri rau intentionate intrucat ea nu doreste sa i se incredinteze copilul.
Ce ar trebuii sa faca el in situatia asta ? Care ar fi urmatorul pas pe care ar putea sa - faca ca sa castige procesul ?
Rog domnii avocati in domeniu sa -mi raspunda. Nu stiu ce sfat sa-i dau.
Multumesc.
Este inexplicabil daca v-ati inteles cu avocatul sa va reprezinte pe intreaga durata a procesului si nu va raspunde la telefon...
In acest caz aveti dreptul sa va fie restituiti partial banii deoarece presupun ca ea va redactat actiunea ( cerererea de chemare in judecata).
Se va face ancheta sociala si este greu sa se retina aceste aparari daca nu sunt adevarate...
Tocmai acesta este unul din rolurile anchetei sociale.
Asadar, sustinerile ei nu pot cantari mult insa poate veni cu tot felul de martori...
Deci, mare atentie la martori...
Reincredintare minor
maara
Buna ziua.Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea situatie.M-am despartit de fostul sot si in urma divortului copilul i-a fost incredintat ... (vezi toată discuția)