avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajarea absolvenþilor în învãþamânt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajarea absolvenþilor în învãþamânt

Buna ziua! Ma numesc Ioana,si va rog mult sa ma ajutati.

In anul 2009 am absolvit facultetea de limbi straine a Universitatii din Bucuresti,curs zi,licenta luata in luna iunie 2009 cu 8.75,cu modul pedagogic luat.Conditii prevazute de legea 128/1997 actualizata pentru astfel de situatii, indeplinite.
Am depus dosar la Inspectorat de invat.judetean in vederea ocuparii unui post in invatamant,in specialitatea mea,postul era in specialitatea mea si era vacant.Era situat într-o zona foarte izolată a tării.
Dosarul a fost depus in iunie,m-am prezentat la concurs in 28 Aug.si constatam ca sunt singura candidata.Sunt examinată,mi-se pune 4 si pe post este incadrata o necalificată,care a functionat pe acest post in ultimii trei ani.
Intrebare:
S-a procedat corect in situatia mea?
Daca DA în baza cărui articol din lege?
Daca NU, in baza cărui articol din lege ?
Va mulţumesc foarte mult!!
Cel mai recent răspuns: maara , utilizator 08:26, 1 Iulie 2011
De ce nu ati mers la examenul de Titularizare?Atunci nu ar mai fi fost probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

incadrarea corecta pe post in invatamant cristina ivu cristina ivu Sunt invatatoare cu liceul pedagogic la baza si licentiata in psihologie. La scoala nu am putut beneficia de statut de institutor si nici de profesor in primar ... (vezi toată discuția)
Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)