avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau un sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau un sfat

Am doua societati , si as dori sa trec angajatii de la societatea X la societatea Y, cum ar fi corect sa procedez?
Ei ar trebui sa-si dea demisia de la societatea X astazi , eu sa le incetez activitatea maine la societatea x, si sa-i angajez la societatea Y cu maine sau cu poimaine...?
Multumescanticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:12, 2 Iulie 2011
Cel mai simplu este ca toti angajatorii sa faca cerere de incetare a CIM cu acordul partilor (art.55b din Codul muncii) cu o data anume, stabilita de comun acord si, cu aceeasi data, sa semneze si noile CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in cazul transferului de activitate conform l.67/2006 Florin Dragomir Florin Dragomir Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, ce se intampla cu salariatii aflati in concediu medical in cazul transferului de afacere, respectand prevederile ... (vezi toată discuția)
55 b sau 79 7 eujad eujad daca un salariat solicita \" demisia cu art. 55 b\" cum ii desfac CIM? cu 55 b sau 79 7 ? multumesc (vezi toată discuția)
Transfer salariat aflat in concediu medical (tbc) dupa divizarea societatii Bubinubi Bubinubi Buna ziua, am un salariat care se afla in concediu medical (TBC). Societatea pe care este angajat s-a divizat in alte doua societati (fara a implica ... (vezi toată discuția)