avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Stabilire taxa pe apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Stabilire taxa pe apartament

Buna ziua!
Un apartament a fost cumparat cu credit ipotecar de doi parteneri necasatoriti .In extrasul de carte funciara s-a specificat cota fiecaruia(1/2 la fiecare). Cum se stabileste impozitul pe apartament ? Pentru fiecare in parte sau pe apartament in sine ca atunci cand ar fi fost proprietatea unei familii?
Cel mai recent răspuns: laura manoliu , utilizator 16:53, 3 Iulie 2011
Impozitul este pe apartament, nu pe persoane, raportat la valoarea imobilului, indiferent cati proprietari sunt.
Ce lege sau ordonanta reglementeaza acest lucru?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare apartament prin credit ipotecar cuplu necăsătoriți. ... Mansilviu888 Mansilviu888 Cumpărare apartament prin credit ipotecar cuplu necăsătoriți. Bună ziua, as dori să cumpăr un apartament luând credit ipotecar doar pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara alexbowwow alexbowwow pentru un credit ipotecar, cei de la juridic imi cer sa le aduc un extras de carte funciara al apartamentului pe care doresc sa il achizitionez in care sa fie ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare fara nevasta, cer ajutor cylens cylens doresc sa vand un apartament , dobandit inaintea casatorie. Actual ne-am stabilit in strainatate deci apartamentul nu mai este probabil \"locuinta familiei\", ... (vezi toată discuția)