avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului de conducere

Eu am permisul de conducere anulat in2005.Acum mai trebue sa fac scoala de soferi pentru a redobindi permisul.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:40, 1 Iulie 2011
(da) depinde de situatie 1 unchi de al meu a patit la fel i sa anulat permisul si acum treb sa dea iarasi examenul de la inceput :stunned:
Daca doriti sa redobanditi permisul e ca si cand nu ati fi avut deloc. Veti da examen cu toate probele ca si cei care dau azi pt examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare, redobandire permis sperantagabi sperantagabi daca a primit doi ani condamnare cu suspendare , pentru alcolemie ,poate redobindi permisul dupa un an ,sau trebuie sa astepte scurgerea acelor doi ani ,de ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto firica11 firica11 Buna ziua. Redobandire permisului dupa o sentinta definitiva si trecerea unui an de laaceasta se poate face fara a mai urma cursurile unei scoli auto. Sentinta ... (vezi toată discuția)