avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testamentul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testamentul

bunica a las testament nepoatei.testamentul se poate ataca???
at
Cel mai recent răspuns: Vasile Mihaela , Consilier juridic 18:58, 1 Iulie 2011
Orice se poate ataca:). Actul, testamentul trebuie sa respecte niste conditii de valabilitate....daca nu se respecta posibil sa aveti castig de cauza dupa decesul bunicii...dar ma indoiesc sa existe vre`o gresala.
Se poate ataca de catre mostenitorii rezervatari. Nu se poate lasa mostenire daca trece peste cotitatea disponibila. Dar cum banuiesc ca vorbesc un pic chineza spre japoneza... pentru dumneavoastra ar fi mai edificator daca ne-ati da mai multe detalii.
Bunica ce bun a lasat prin testament?
Toate bunurile?
Exista copii?
Cati?
Bunicul mai traieste?Dar copii bunicii? Ce grad de rudenie exista intre nepoata si bunica, nepoata de fiu, nepoata de frate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament Nerogymy Nerogymy Buna seara! Am si eu nevoie de ajutor.bunica a lăsat prin testament casa si terenul socrului meu. In 2003 bunica a decedat.in anul 2013 a decedat si socrul.in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral sarm07opr sarm07opr Strabunica a lasat prin testament intreaga ei avere la doua nepoate(una de fiica si una de fiu). In acelasi testament sunt inregistrati ca mostenitori ... (vezi toată discuția)