avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract partial de 4 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract partial de 4 ore

administratorul indeplineste si functia de vinzator cu 4 ore
punctul de lucru va fi intr-un centru comercial
as putea sa stau in magazin mai mult pot depasi cele 4 ore am voie
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:49, 2 Iulie 2011
Este interzis angajatului cu timp partial sa efectueze ore suplimentare (mai mult de 4 ore).
Art. 105
(1) Contractul individual de munca cu timp partial cuprinde, in afara elementelor prevazute la art. 17 alin. (3) , urmatoarele:
c) interdictia de a efectua ore suplimentare, cu exceptia cazurilor de forta majora sau pentru alte lucrari urgente destinate prevenirii producerii unor accidente ori inlaturarii consecintelor acestora.
mentionez faptul ca sunt asociat unic al firmei, eu sunt patron eu vind
nu am voie sa stau mai mult de 4 ore in firma ?

multumesc anticipat
maritica 1 a scris:

multumesc anticipat

da dar pe alta incadrare nu ca vanzator puteti avea contract part time: director firma

Stati cat doriti dar ca salariat cu contract de munca cu timp partial va este interzis sa prestati activitate mai mult de 4 ore. Programul de lucru (cele 4 ore) trebuie sa se regaseasca in CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

drept contractual geany828 geany828 sunt angajat cu o norma de 4 h ,la un fast food nu am calificare,cu toate acestea lucrez SAPTAMNAL 56 DE ORE IN INTERVALUL ORAR 16- 1H DIMINEATA IAR IN ... (vezi toată discuția)
Angajare minor cim part-time Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua! Va rog un sfat, doresc sa angajez un minor de 17 ani cu norma de 4 ore si am urmatoarea nelamurire cu privire la prevederile care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Speranta77 Speranta77 Buna ziua Lucrez cu contract de munca la 6 ore,cu un salariu brut de 1378 și net 1000 lei.In 10 zile de când m-am angajat am efectuat 46 de ore ... (vezi toată discuția)