avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce trebuie sa contina o notificare?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce trebuie sa contina o notificare?

Buna seara! De exemplu, in legea 85/2006 a insolventei, la art. 122
,alin.2 se dispune:"Planul de distribuire va fi inregistrat la grefa tribunalului si lichidatorul va notifica aceasta fiecarui creditor. Dupa parerea mea, dispozitia fiind imperativa, lichidatorul este obligat sa notifice fiecarui creditor : 1.- ca la data de...s-a inregistrat la grefa tribunalului planul de distribuire. 2.- ca planul de distribuire a fost afisat la usa tribunalului la data de... 3.- ca se pot face contestatii in termen de 15 zile de la data afisarii planului de distributie. . Este corect ? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
taticu100, utilizator
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 23:19, 1 Iulie 2011
vezi ca e modelul de la anexa3.8 din ordinul 1692/C/2006 si trebuie publicat si in BPI

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs in anulare Statescu Statescu Buna ziua! Intr-un recurs la Curtea de Apel Ploiesti unul dintre motivele de casare a fost nerespectarea dispozitiilor art.122 din L85/2006 a insolventei. ... (vezi toată discuția)
Imperativ, dar nu pentru unii judecatori taticu100 taticu100 Buna seara! Intr-un recurs la Curtea de Apel, s-a aratat ca lichidatorul nu a notificat creditorii cu privire la planul de distribuire, doar l-a afisat la usa ... (vezi toată discuția)
Dispozitiile imperative ale unei legi sunt obligatorii sau nu ? Statescu Statescu La multi ani! In Legea 85/2006 a insolventei, la art.122 se spune:\"Planul de distribuire va fi înregistrat la grefa tribunalului si [b]lichidatorul va ... (vezi toată discuția)