avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare in cartea de munca

Buna ziua,

Acum cateva zile angajatorul mi-a dat acasa cartea de munca si am realizat cu stupoare ca desi am terminat masterul in 2010, eu am trecut in CM doar liceul si functia pe care am avuto la inceputul cand m-am angajat in firma. Salariul a fost modificat si operat in CM. Unde ma pot adresa si cine imi poate adauga in cartea de munca studiile si functia??In canditiile in care angajatorul nu a facuto. Problema mea este ca daca eu plec din aceasat firma, noul angajator nu stie ce functie am avut eu si ce studii am nu?

Va rog sa imi raspundeti sa stiu ce sa fac!

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 3 Iulie 2011
Mergeti la inspectorul ITM la care este arondat angajatorul cu copii de pe actele respective pentru a fi trecute in carnetul de munca ... chiar daca noul angajator nu stie ce studii aveti , acestea pot fi dovedite cu diplomele respective.
Dupa data de 01.01.2011 n u se mai poate opera nimic in carnetul de munca. Nici chiar cei de la ITM. Asa cum a spus si freeelis studiile se pot dovedi oricand si oricui cu diplomele respective. Daca in carnetul de munca s-a inregistrat gresit functia, acest lucru poate fi remediat printro adeverinta eliberata de catre angajatorul la care ati lucrat in perioada respectiva.:yes:
Se pot rectifica aceste greseli si in carnetul de munca si acum prin bunavointa celor de la ITM ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplome operate in cartea de munca ContSters301096 ContSters301096 Buna ziua, Nu stiu unde sa ma adresez cu \\"problema\\" ce am intampinat-o eu si de aceea scriu aici deoare poate am poate ajuta cineva cu un sfat. In 2007 ... (vezi toată discuția)
Neoperare in carnetul de munca mihaela0926 mihaela0926 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat cu privere la situatia pe care o prezint mai jos: Sunt angajat la o un SRL cu contract de munca de 6 ani si saptamana ... (vezi toată discuția)
Carte de munca alina5ram alina5ram Buna dimineata...As vrea sa imi spuneti daca studiile terminate dupa intocmirea cartii de munca nu trebuiau trecute in aceasta?Am observat asta dupa ce mi-am ... (vezi toată discuția)