avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

daca o persoana este rezidenta in Spania,deci locuieste de 5 ani acolo,dar are domiciliul in Romania,la ce salariu minim pe economie se calculeaza pensia alimentara,Spania sau Romania,acolo lucrand la negru.Rezidenta este declarata printr-un act oficial.
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 19:57, 2 Iulie 2011
La salariul minim pe economie din Romania.
iar daca nu are un job sau bunuri care sa-i apartina nu poate fi obligat sa plateasca decat in momentul in care va avea venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil ! dubla cetatenie! nika83 nika83 Buna ziua! va rog sa ma ajutati ! As dori sa va spun cazul meu ,poate aflu niste raspunsuri si sa ma indrume cineva de unde sa incep ! Eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se poate actualiza? c_maria_cristina c_maria_cristina buna ziua, varul meu a fost incredintat in urma unui proces matusii mele, dar pensia alimentara a fost stabilita la salariul minim pe economie de acum 2-3 ani ... (vezi toată discuția)