Respectele mele scumpe maestre!. Am dat un imprumut de 19000euro unei persoane , care , mi'a dat o fila cec fara acoperire !!! .Am introdus'o in contul meu , bineânteles , fiindu'mi refuzata plata si specificindu'se , ca la data emiterii , detinatorul filei era interzis bancar , neavind voie , sa emita fila cec!!!. Actionându'l in justitie , procurorul , a dat solutie de N.U.P,?. Am facut plingere , impotriva solutiei date de procuror , si mi s'a respins plingerea!!!Ce demersuri am de intreprins? .
daca puteti dovedi ca i-ati imprumutat acea suma,la unele instante ar putea fi interpretat ca abuz de incredere ceea ce inseamna penal.
daca ati facut vreun act in care se stipula ca ii imprumutati acea suma pana la data de trebuie restituita suma in caz contrar se introduce fila in banca , zic ca ar putea fi inselaciune.
depinde si cum a motivat procurorul solutia data.
daca nu pe penal atunci ar trebui sa va orientati pe calea civila sa va recuperati suma insa este mult mai greoaie.
depinde si in ce calitate ati introdus fila in banca adica in calitate de persoana fizica sau juridica.
depinde si daca era in insolventa...etc sunt multe de spus dar trebuiesc mai multe detalii.
succes
Fila c
geniu
Scumpe Maestre , cind am dat banii persoanei , s'a facut un angajament scris , specificându'se data rambursarii , fila cec , nu am stiut , ca nu avea ... (vezi toată discuția)