avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fila cec fara acoperire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fila cec fara acoperire

Respectele mele scumpe maestre!. Am dat un imprumut de 19000euro unei persoane , care , mi'a dat o fila cec fara acoperire !!! .Am introdus'o in contul meu , bineânteles , fiindu'mi refuzata plata si specificindu'se , ca la data emiterii , detinatorul filei era interzis bancar , neavind voie , sa emita fila cec!!!. Actionându'l in justitie , procurorul , a dat solutie de N.U.P,?. Am facut plingere , impotriva solutiei date de procuror , si mi s'a respins plingerea!!!Ce demersuri am de intreprins? .
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:10, 3 Iulie 2011
daca puteti dovedi ca i-ati imprumutat acea suma,la unele instante ar putea fi interpretat ca abuz de incredere ceea ce inseamna penal.
daca ati facut vreun act in care se stipula ca ii imprumutati acea suma pana la data de trebuie restituita suma in caz contrar se introduce fila in banca , zic ca ar putea fi inselaciune.
depinde si cum a motivat procurorul solutia data.
daca nu pe penal atunci ar trebui sa va orientati pe calea civila sa va recuperati suma insa este mult mai greoaie.
depinde si in ce calitate ati introdus fila in banca adica in calitate de persoana fizica sau juridica.
depinde si daca era in insolventa...etc sunt multe de spus dar trebuiesc mai multe detalii.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila c geniu geniu Scumpe Maestre , cind am dat banii persoanei , s'a facut un angajament scris , specificându'se data rambursarii , fila cec , nu am stiut , ca nu avea ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire etamarga etamarga am imprumutat 14000 ron de la o persoana fizica am facut in scris cu el ca daca nu platim suma in 10 luni sa ii dau odob de 20/ lpe luna la care am dat ... (vezi toată discuția)
Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)