avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Marire salar administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Marire salar administrator

Buna ziua,
Am o nelamurire legata de legalitatea maririi salariului administratorului.
Administratorul blocului si a marit salarul in luna ianuarie facandu-si contract de conventie civila .Procesele verbale de la sedinte au fost facute " pierdute " de presedinte si o hotarare pe baza careia poate sa isi mareasca salariul nu exista in scris.In plus a trecut pe cheltuielile blocului si tonarul folosit la imprimanta desi imprimanta este a administratorului.
Ce masuri se pot lua in acest caz.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:51, 4 Iulie 2011
Administratorul nu-si poate mari singur indemnizatia, adica ar trebui sa nu se poata. Responsabilitatea este a presedintelui care a acceptat acest lucru.
Daca exista un PV prin care aceasta indemnizatie i-a fost marita, atunci este in ordine, doar ca trebuie si gasit PV.

Tonerul pentru imprimanta este normal sa fie pus la cheltuieli administrative deoarece imprimanta o foloseste pentru asociatie. Daca puteti demonstra ca nu este asa, atunci si acest lucru ar cadea in responsabilitatea celor care accepta, comitet si presedinte. Listele pe ce vi le scoate? Sunt scrise cu creionul?
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum platim presedintele asociatiei de bloc ? ContSters122901 ContSters122901 Am avut azi, adunare generala a asociatiei de proprietari din bloc. (28 apartamente). Au fost discutii contradictorii cu privire la marirea salariului ... (vezi toată discuția)
A reparat acoperisul si s-a ales cu podul ( bun comun) AleSSyaa AleSSyaa Buna ziua…am si eu o nelamurire… Stau intr-un bloc cu 4 etaje… si de multi aniu ma folosesc de podul de pe etajul meu (4) impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv al asociatiei de proprietari si-a marit "salariul" in timpul mandatului bsterea bsterea Buna ziua. Duminica a avut loc Adunarea Generala a blocului. A doua oara. Legal constituita. A durat 4 ore. Am sesizat urmatoarele: Comitetul a marit salariul ... (vezi toată discuția)