avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului

Buna ziua
Am fost in concediu pentru cresterea copilului si luna aceasta expira perioada de concediu.
Firma la care am lucrat si-a inchis obiectul de activitate si practic nu mai exista .
Cum trebuie sa procedez in acest caz?Pot beneficia de somaj pana la gasirea altui loc de munca?Daca da ce acte imi sunt necesare ?
Cel mai recent răspuns: nicu1506 , utilizator 09:39, 6 Iulie 2011
Daca firma si-a inchis activitatea, atunci puteti beneficia de somaj ... in acest caz, actele necesare dosarului de somaj le gasiti aici:
[ link extern ]
si aveti grija sa va prezentati in termen de 10 zile de la data incetarii contractului de munca, data inscrisa pe decizia de concediere
scuze am uitat sa precizez locul in care sa va prezentati: la agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca sau un punct de lucru al acesteia aflat in raza dvs de domiciliu
Firma nu si-a inchis activitatea oficial ,iat dupa cum am spus mai sus nu mai are nici sediu nici punct de lucru iar administratorul este de negasit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine completreaza actele pentru somaj in lipsa angajatorului? anca85boghian anca85boghian sunt angajata incepand cu 15.09.2008 a unei comp financiare.am activat pana pe 23 august 2009,dupa care fiind insarcinata in 4 luni am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc alycris alycris Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie facute daca mi se termina conc.de maternitate si firma si-a inchis activitatea? daridannah daridannah IN DATA DE 8 SEPTEMBRIE MI SE TERMINA CONC.DE MATERNITATE SI TREBUIE SA MERG LA SERVICI,DAR FIRMA UNDE AM LUCRAT SI-A INCHIS ACTIVITATEA.CE ACTE TREBUIE SA-MI ... (vezi toată discuția)