avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prioritatea platii salariilor angajatilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prioritatea platii salariilor angajatilor

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu legea in care se specifica faptul ca in ordinea prioritatilor cheltuielillor efectuate de o primarie pe primul loc se afla cheltuielile ocazionate de plata salariilor angajatilor si mai apoi alte cheltuieli cu bunuri si servicii.
Nu stiu daca exista vreo lege in acest sens, dar am auzit k primarul trebuie sa plateasca mai intai salariile angajatilor, iar mai apoi sa plateasca celelalte cheltuieli cu bunurile si serviciile achizitionate.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Referitor la zile recuperare sau platite cercelviorel cercelviorel de la 1.07.2014 am inteles k a intrat o lege in vigoare kre obliga angajatorul k dak depasesti numarul de ore sa iti dea zile libere dak nu sa ti le plateasca ... (vezi toată discuția)
Onorariu administrator de bloc rebell_rose rebell_rose Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este specificat in lege ca administratorul unei asociatii de proprietari trebuie sa -si incaseze primul onorariul si ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat in 2009 platon_mirella platon_mirella Pana in prezent am lucrat la o societate care a intrat in procedura de faliment. Am efectuat perioada de preaviz, iar pe data de 10.05.2010 inceteaza CIM. In ... (vezi toată discuția)