avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU FARA PLATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU FARA PLATA

BUNA ZIUA.SUNT ANGAJAT LA FIRMA CU CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA( 3 LUNI), DE LA 1 IUNIE 2011.DORESC SA SOLICIT UN CONCEDIU FARA PLATA DE 30 ZILE LUCRATOARE( PENTRU REZOLVAREA UNOR INTERESE PERSONALE),ACEST CONCEDIU FARA PLATA FIIND MENTIONAT ATAT IN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA LA NIVELUL UNITATII CAT SI IN REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA.SE POATE ACORDA ACEST CONCEDIU,IN CONDITIILE IN CARE AM DOAR O LUNA DE CAND SUNT ANGAJAT SI AVAND UN CONTR.MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA ? TREBUIE SA MOTIVEZ PT.CE SOLICIT ACEST CONCEDIU? SE POATE REFUZA ACORDAREA ACESTUI CONCEDIU ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 4 Iulie 2011
Puteti solicita acordarea CFP prevazut in c.c.m. la nivel de angajator .... exista si posibilitatea refuzului din partea angajatorului de a va acorda acest CFP ... aveti grija ca acest CFP sa nu depaseasca durata pentru care a fost incheiat c.i.m.

P.S.
pe viitor, incercati sa nu mai scrieti cu majuscule . Este greu de citit si, apoi , este o incalcare a Regulamentului de Postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal anazisu anazisu Buna ziua. Lucrez de 2 ani la un magazin ca gestionar. Mama mea s-a imbolnavit de neoplasm pulmonar din martie 2015.pana in mai a stat tatal meu cu ea dupa ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata corelat la concediu de odihna anamariagroza anamariagroza buna ziua! am 2 intrebari: 1. in conditiile in care un angajat solicita concediu fara plata pe o perioada de 60 zile, i se reduce numarul de zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc lhilda lhilda Salariata vrea sa intre in concediu fara plata dupa ccc. Studiind OUG 111/2010 , am aflat ca art 6 , care reglementa acest lucru a fost abrogata. Nu avem ... (vezi toată discuția)