in cazul cooptarii unor credite de nevoie personala se poate efectua executare silita pe bunuri inregistrate p numele copilului?adica dupa ce sau facut restructurari in tara am reusit sa plec sa lucrez in alta tara...si am deschis un cont pe numele copilului...in cazul depunerii de banii firma de recuperare poate bloca acel cont..tinand cont ca nu detin bunuri mobile sau imobile...si dupa cate am citi despre cele discutate pe forum cu privire la declararea insolvabilitatii as putea fii declarat client insolvabil tinand cont ca nu am un loc de munca in Romania....si in decembrie indeplinesc 3 ani d la data neplatilor...
Pentru creditele respective nu pot fi urmarite silit decat bunurile debitorului.
Daca contul sau alte bunuri sunt pe numele copilului, nu poate fi infiintata poprire pe acel cont si nu pot fi executate silit acele bunuri.
Exista o exceptie - in cazul in care cu acele bunuri ale copilului a fost garantat creditul dvs.
nu...acele bunuri ,de fapt acel cont sa deschis tarziu dupa c am avut cearta cu firma recuperatoare....va multumesc frumos ptr raspunsul d-voastra....o zi buna si o seara frumoasa...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Insolventa
adonisvigalex
Am un SRL care nu mai are activitate din 01.01.2008.La data inchiderii firmei am trecut in regim derogatoriu,regim ce a fost anulat odata cu aparitia ... (vezi toată discuția)