avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita...

in cazul cooptarii unor credite de nevoie personala se poate efectua executare silita pe bunuri inregistrate p numele copilului?adica dupa ce sau facut restructurari in tara am reusit sa plec sa lucrez in alta tara...si am deschis un cont pe numele copilului...in cazul depunerii de banii firma de recuperare poate bloca acel cont..tinand cont ca nu detin bunuri mobile sau imobile...si dupa cate am citi despre cele discutate pe forum cu privire la declararea insolvabilitatii as putea fii declarat client insolvabil tinand cont ca nu am un loc de munca in Romania....si in decembrie indeplinesc 3 ani d la data neplatilor...
Dar aveti venituri, nu? Datoria nu trebuie platita? Nu exista insolventa la persoane fizice in Romania.
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
george-neagu, moderator
Pentru creditele respective nu pot fi urmarite silit decat bunurile debitorului.
Daca contul sau alte bunuri sunt pe numele copilului, nu poate fi infiintata poprire pe acel cont si nu pot fi executate silit acele bunuri.
Exista o exceptie - in cazul in care cu acele bunuri ale copilului a fost garantat creditul dvs.
nu...acele bunuri ,de fapt acel cont sa deschis tarziu dupa c am avut cearta cu firma recuperatoare....va multumesc frumos ptr raspunsul d-voastra....o zi buna si o seara frumoasa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa adonisvigalex adonisvigalex Am un SRL care nu mai are activitate din 01.01.2008.La data inchiderii firmei am trecut in regim derogatoriu,regim ce a fost anulat odata cu aparitia ... (vezi toată discuția)
Dilema!!!!- insolventa persoana fizica norgeman_mario norgeman_mario Buna seara...ma numesc Marian si as dori sa adresez o intrebare la care sincer astept un raspuns cat mai credibil si as avea nevoie de ajutorul d-voastra ptr a ... (vezi toată discuția)
Ce se pote intampla daca sotul meu nu a achitat banca de 8 luni? POPA CRISTINA POPA CRISTINA buna ziua! numele meu este Cristina Popa si am o mare nelamurire. Sotul meu are la brd un credit de 500 mil ( lei vechi) cu rata lunara de 1000ron. Acest ... (vezi toată discuția)