avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare chirias
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare chirias

Am o sentinta ramasa irevocabila de evacuare a chiriasului (societate comerciala) din spatiul comercial pe care il detin. Sentinta prevede doar evacuarea spatiului si predarea cheilor. Chiriasul mi-a trimis o notificare prin executor, cerandu-mi sa-l contactez. Azi l-am sunat si mi-a spus ca pleaca in doua saptamani dar cere sa-i dau 5000 de lei pentru usa si geamul termopan, pe care eu l-am platit 50% conform contractului, daca nu ma ameninta ca le ia jos. Ce sa fac? Sa-mi angajez un executor? Imi puteti spune cine plateste executorul eu sau chiriasul, deoarece m-am interesat si costul prin executoe este de 5200 lei+TVA. Chirie nu-mi plateste de mult, nu mai are nici contract de inchiriere, decat un act aditional facut si semnat de el asa cum rezulta si din prima expertiza grafologica (ptr. asta urmeaza un proces in penal), acum astept contraexpertiza (ceruta de el), dar care nu poate fi decat identica cu prima. Daca cineva ma poate lamuri , ii multumesc anticipat. MG
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:19, 4 Iulie 2011
mergeti cu executorul judecatoresc si puneti in aplicare hotararea judecatoreasca. cheltueilie de executare initial le veti plati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepredarea spatiului inchiriat sandry sandry dupa notificarea chiriasului de reziliere a contractului acesta nu preda spatiul conform intalegerii contractuale.chiar dupa doua luni de la reziliere ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea dreptului de proprietate si a legii barrow barrow Buna ziua, va descriu problema unui prieten aflat in impas: a avut o garsoniera inchiriata, cu contract inregistrat la finante cu tot ce trebuie ca sa fie ... (vezi toată discuția)