avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot avea doua contracte de munca simultan
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot avea doua contracte de munca simultan

Buna seara, ati putea sa-mi spuneti daca legea imi permite sa fiu angajat la o parohie,ca si cantaret si in invatamant ca profesor?
Cel mai recent răspuns: vio67P , utilizator 23:34, 6 Iulie 2011
Atata timp cat programul de la un loc de munca nu se suprapune peste cel de la al doilea loc de munca puteti avea 2 contracte de munca.
vio67P a scris:

Buna seara, ati putea sa-mi spuneti daca legea imi permite sa fiu angajat la o parohie,ca si cantaret si in invatamant ca profesor?

Art. 35 C.mun. prevede :
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Prin urmare, puteti cumula mai multe functii in baza unor c.i.m.
Va multumesc foarte mult, cu stima, vio67P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca ContSters220240 ContSters220240 1. Conform legilor in vigoare am dreptul sa am doua locuri de munca? Se pot opera acestea in cartea de munca? 2. Pentru sistemul de invatamant, am voie sa ... (vezi toată discuția)
Angajare Ionuț 34 Ionuț 34 Am si eu o intrebare,sunt angajat la un spital din brasov cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu norma intreaga, mai a-si putea avea încă un ... (vezi toată discuția)
Angajare la stat pe 2 posturi pe perioadă nedeterminată MihaiGherasim MihaiGherasim Bună seara. Am următoarea situație și întrebare: O persoană care este profesor titular în învățământ (angajat pe perioadă nedeterminată) ... (vezi toată discuția)