avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca (2)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca (2)

Aduc completare la primul mesaj,caci societateaq are reprezentant in interiorul sau, care completeaza cartile de munca si este recunoscut de catre ITM din judetul unde locuiesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:59, 1 August 2008
In acest caz ITM-ul certifica valabilitatea inscrierilor efectuate de catre inspertorul de resurse umane atestat din cadrul societatii unde ati fost angajat.

Pentru modul de recuperare a carnetului de munca, urmariti celalalt topic deschis de dvs, si anume :
www.avocatnet.ro/content/for...

:offtopic:
Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi intrebare. Este o incalcare a Regulamentului de postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul ContSters205948 ContSters205948 ACUM 2 luni am plecat din firma mi sa dat salariul am trimis pe cineva prin procura sa imi ridice banii.PE fostul angajator lam reclamat la ITM,garda ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune dupa noul cod civil kpas2005 kpas2005 va mai fi posibil sa intri in posesia unui teren prin uzucapiune dupa noul Cod Civil?am inteles ca dupa ,1 octombrie nu va mai fi posibil.este ... (vezi toată discuția)