avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune dupa noul Cod Civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune dupa noul Cod Civil

va mai fi posibil sa intri in posesia unui teren prin uzucapiune dupa noul Cod Civil?am inteles ca dupa ,1 octombrie nu va mai fi posibil.este adevarat?Multumesc

Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:53, 17 Septembrie 2011
Buna seara,

Vi se pare cunoscuta aceasta discutie deschisa in forumul " Noul Cod Civil"?
www.avocatnet.ro/content/for...

Va rog nu mai deschideti topicuri pe mai multe sectiuni ale forumului. Se incalca astfel Regulamentul de postare.
Va multumesc!

V-am postat raspuns in celalalt topic.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste grila conform noului cod civil si noului cod de procedura civila catalin1980 catalin1980 Imi da cineva o idee de carte buna, de teste admitere magistratura conform noului cod civil si noului cod de procedura civila?Multumesc! (vezi toată discuția)
Lamurire partaj vicente73 vicente73 buna seara este prima oara ca intru in an acest sitte.am cateva nelamuriri Am fost casatorit 15 ani si acum am ajuns la situatia de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ContSters205948 ContSters205948 ACUM 2 luni am plecat din firma mi sa dat salariul am trimis pe cineva prin procura sa imi ridice banii.PE fostul angajator lam reclamat la ITM,garda ... (vezi toată discuția)