avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract de munca in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract de munca in Revisal

Buna ziua!
Cum inregistrez suspendarea unui contract de munca in Revisal pt concediul de crestere copil in varsta de pana la 1 an?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:20, 5 Iulie 2011
Buna ziua, in varianata actuala nu se opereaza suspendarile in revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata insarcinata, inregistrare in revisal simavio simavio Buna ziua, Am o angajata care va naste in curand care sunt pasii de urmat pt mine inspector de personal?Cum inregistrez in REVISAL.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Decizie pentru suspendarea cim - ccc suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa am ajutati deoarece nu sunt sigura ca procedez bine. Am o salariata care a nascut pe03.03.2011,are postnatal pana in 14.04.2011 urmand sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Operare revisal sriramina sriramina daca intru in crestere copil cum se opereaza in revisal si in cat timp de sc la care lucrez. (vezi toată discuția)