avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii la stat daca sunt angajat la 2 firme?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii la stat daca sunt angajat la 2 firme?

Buna ziua,

Daca am o microintreprindere la care sunt asociat 90% si ma angajez ca administrator cu CIM la aceasta si in acelasi timp lucrez ca angajat pentru o alta firma (la care platesc deja toate contributiile catre stat), la firma mea mai platesc vreo contributie din salariu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:27, 5 Iulie 2011
Da. Toate contribuitiile se platesc, indiferent ca aveti unul sau doua contracte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator la as. de proprietari dirinel dirinel Buna seara. Rugam a ne ajuta in urmatoarea problema:unul din membrii asociatiei noastre, salariat cu norma intreaga(CIM) la o intreprindere de stat, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Srl in care asociat unic si administrator sunt aceeasi persoana este microintreprindere? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Citeam undeva despre microintreprinderi. Una dintre conditii ca sa fie considerata microintreprindere, este de a avea 1-9 angajati. Un SRL, in ... (vezi toată discuția)
Înființare s.r.l. Fotocosminandrei Fotocosminandrei Bună seara! Doresc sa înfiintez o firma de marketing și publicitate cu sediul la domiciliu. Am buget doar cât sa înființez firma și sa fac minimul de ... (vezi toată discuția)