avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... domiciliul minorului in UE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

domiciliul minorului in UE

Buna ziua!
Eu si sotu meu suntem domiciliati in Belgia. Sotul meu, are din prima casatorie, o fetita in varsta de 8 ani care i-a fost incredintata spre crestere si educare. Mama fetitei, fosta sotiei, nu s-a prezentat la proces, nici prin reprezentant, nu a solicitat vizita copilului, nu plateste pensie de intretinere.
Noi vrem sa aducem fetita sa locuiasca impreuna cu noi, in Belgia. Mai este nevoie de acceptul fostei sotii pentru ca minora sa paraseasca Romania?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: dana_14_cdh , utilizator 12:40, 7 Iulie 2011
nu, are nevoie doar de hot de divort prin care ii este incredintata fetita si pasaport pt fetita, ce il obtine tot fara acordul mamei in baza aceleiasi hot
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa castig custodia fetitei? ContSters269501 ContSters269501 Buna seara Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 5 ani. As vrea sa divortez pentru ca nu ne mai intelegem de foarte mult timp cu sotul meu si avem ... (vezi toată discuția)
Soaterea minorului din tara ylla2010 ylla2010 buna seara.as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu scoaterea fiului meu din tara.mentionez ca copilul are 5 ani,nu am fost casatorita cu tatal ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un raspuns ! miha1611 miha1611 Buna ziua ! Vreau si va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva ce se intampla daca fetita mea s-a dus impreuna cu bunica in Romania avand divortul meu in ... (vezi toată discuția)