Contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere incheiat intre fratele si parintii mei poate fi atacat de catre sotul meu sau de catre mine ca sora dupa moartea parintilor? mentionez ca nu am dat scris nimic cu privire ca nu am pretentii la apartament, doar am spus verbal ca nu am pretentii.
Cu siguranta raspunsurile profesioniste ale avocatilor de pe forum sunt in masura sa va lamureasca exact.
Ce pot sa va spun eu ,in urma experientei personale, e ca parintii dvs cat sunt in viata pot veni cu 2-3 martori in instanta care sa declare ca nu au fost ingrijiti conform clauzei si in felul acesta contractul se anuleaza. Insa, in urma repunerii in drepturi, parintii vor trebui sa plateasca 2 sau 3% impozit la tranzactie. Dupa deces..nu stiu cum e.
Contractul de vanzare cumparare, cu clauza de intretinere, care a fost legalizat la notar, NU MAI POATE FI ATACAT de dvs. sau sot.
Contractul, poate fi denuntat doar de parintii dvs.
Chiar doriti razboi in familie ???, mai ales ca ati dat un acord verbal pozitiv !!
De atacat se poate ataca de vanzator dar sansele de reusita in astfel de procese sunt foarte reduse.
Trebuie dovedit ca, cumparatorul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale.
Se poate invoca donatia degizata dupa decesul vanzatorului dar procesul poate sa fie si mai complicat...
Proprietate
g.roxanastan
Parintii mei vor sa imi lase prin vanare cumparare cu clauza habitat si ingrijire. Vreau sa investesc pe teren si sa stiu sigur daca fratii mei dupa decesul ... (vezi toată discuția)