avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cand se aplica legile din noul cod de procedura penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand se aplica legile din noul cod de procedura penala?

am cumparat noul cod de procedura penala actualizat in 16 mai 2011,Legea 257/2006 si as vrea sa stiu de knd se aplica noile schimbari din cod?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:57, 8 Iulie 2011
Doamna acela nu este Noul cod de procedura penala ci este codul actual actualizat si legea privind executarea pedepselor. Tot ce scrie in acel cod este deja in vigoare.
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
ContSters178374, utilizator
mi sa spus k s au schimbat legile dar k intra in vigoare din toamna.
Trebuie sa il cumparati pe cel pe care scrie Noul cod de procedura penala.
In toamna, adica de la 01 octombrie 2011 va intra in vigoare noul cod civil, potrivit legii de punere in aplicare a acestuia nr. 71/2011.
Cu privire la celelalte (CPC, CP si CPP) urmeaza sa vedem de cand vor intra in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de procedura penala, codul penal auras81 auras81 imi puteti spune, va rog, cateva detalii despre legile de aplicare ale cp si cpp? in ce stadiu se afla si cat e posibil sa intre in vigoare acestea? (vezi toată discuția)
Cum scade o pedeapsa dupa intrarea noului cod ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nedumerire..cu privire la modul in care se aplica art 458 cpp sau art 12,14,15 cod penal daca pentru o fapta de inselaciune in 2009 s-a ... (vezi toată discuția)
noul cod penal sofiaelena sofiaelena va rog sa-mi spuneti daca noul cod penal intra in vigoare pe data de 1 octombrie 2011? prietenul meu savarseste o pedeapsa pentru inselatorie. la comisie i-au ... (vezi toată discuția)