avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul de procedura penala, codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul de procedura penala, codul penal

imi puteti spune, va rog, cateva detalii despre legile de aplicare ale cp si cpp? in ce stadiu se afla si cat e posibil sa intre in vigoare acestea?
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 14:57, 3 Octombrie 2011
Cu putin noroc poate spre sfarsitul anului viitor, automat impreuna.
Legile de aplicare a CPC si CPP inca se afla in dezbatere publica iar legea de aplicare a CP este in lucru la comisii in Camera.
Da, in clipa de fata toata lumea asteapta...
Saptamana trecuta, pe un post de televiziune, d-nul Cristi Danilet, membru CSM, a subiniat ca nu poate preciza cand va intra codul de procedura civila( f. important pentru reforma in dreptul civil, avand in vedere ca noul cod civil a intrat deja in vigoare) si nici codul penal sau codul de procedura penala. Daca nici CSM nu stie...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se aplica legile din noul cod de procedura penala? elenaelenad elenaelenad am cumparat noul cod de procedura penala actualizat in 16 mai 2011,Legea 257/2006 si as vrea sa stiu de knd se aplica noile schimbari din cod? (vezi toată discuția)
A aparut noul cod penal si de procedura stie cineva? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 stiu ca s-a modicat codul civil si vad multe dezbateri pe acest subiect insa de codul penal nu stiu nimic, cine stie mai multe despre acest ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura noiembrie 2012 Dr,Oz Dr,Oz Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar ... (vezi toată discuția)